De KWS

De Koningin Wilhelminaschool is een warme, kleinschalige basisschool in het hart van Baarn. Wij geven klassikaal les op verschillende niveaus. Ons onderwijs is daardoor zorgvuldig afgestemd op de specifieke behoefte van het kind. Wij kennen onze leerlingen, weten wat zij nodig hebben en stimuleren hen daardoor om te groeien.

Identiteit

De KWS is een Protestants Christelijke school waar iedereen welkom is. Wij vieren de Christelijke feestdagen en besteden daarnaast ook aandacht aan andere religies en levensovertuigingen.  Zo geven we vorm aan de school als leefgemeenschap waarin leerlingen zich veilig, gehoord en gezien voelen.

Faciliteiten

Ons sfeervolle gebouw heeft ruime lokalen waar met eigentijdse leermiddelen door een bevlogen team onderwijs wordt gegeven. Wij hebben een bibliotheek met een uitgebreide verzameling boeken. Voor gymlessen, weekopeningen en bijzondere evenementen beschikken we over een eigen inpandige sportzaal. Op ons grote en veilige speelplein is er voor de kinderen van alles te beleven.

Kennismaken met de KWS?

Wij leiden u graag rond. Dit doen we bij voorkeur op gewone schooldagen zodat u goed ons schoolklimaat kunt ervaren. Tijdens deze kennismaking is er altijd gelegenheid om uw vragen te stellen. Via onderstaande knop maakt u snel een afspraak.