Kennismaken

U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek en rondleiding. Dit vindt in de regel plaats met de directeur, Ireen van der Stoep. Zij laat u graag de school zien en kan u meestal direct vertellen of er plaats is voor uw kind. Om een afspraak te maken klikt u op onderstaande link of belt u met het onderstaande telefoonnummer:

Afspraak maken
of
Bel: 035-5429698

Inschrijven

Om uw kind in te schrijven vult u het inschrijfformulier in dat als invulbaar pdf-bestand via onderstaande link te downloaden is:

Inschrijfformulier KWS

U kunt het ingevulde formulier e-mailen naar: info@kws-baarn.nl  Na ontvangst van uw inschrijfformulier sturen wij binnen één week een e-mail met de bevestiging van inschrijving. Het kan voorkomen dat er (nog) geen ruimte is in de groep en dat uw kind op een wachtlijst wordt geplaatst.

Procedure

Als uw kind de leeftijd van 3,5 jaar heeft bereikt wordt u uitgenodigd voor een tweede gesprek op school. Dit gesprek is vooral gericht op de ontwikkeling van uw kind vanaf de geboorte. U krijgt ook informatie over de start op de KWS. Als uw kind een plaats heeft op onze school, gaan we ervan uit dat het niet staat ingeschreven op een andere school.

Voor het aanmelden van uw kind (-eren) in een hogere groep maken we een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Naast een gesprek met u, nemen we ook altijd contact op met de huidige school van uw kind. Bij plaatsing volgt een gesprek met de bouwcoördinator en een moment om kennis te maken met de groep.

De acht scholen in Baarn hebben onderling de afspraak dat er niet vanzelfsprekend Baarnse leerlingen van elkaar worden overgenomen op verzoek van de ouders. Wanneer een ouder ontevreden is over de huidige school van het kind, adviseren wij hierover eerst contact op te nemen met de betreffende schooldirecteur.