Kennismaken

U bent van harte welkom op één van onze inloop informatieochtenden. Deze zijn van 9.00-11.00 u.  Om een afspraak te maken klikt u op onderstaande link ‘Afspraak maken’ en geeft u aan op welke van de geplande informatieochtenden u graag komt. Of u kunt bellen met 035-5429698

Inschrijven

Op dit moment hebben we alleen nog plaats voor kinderen die geboren zijn in 2020 of later. Wij werken niet met een wachtlijst omdat dit een schijnzekerheid creëert en het door wachtlijsten niet duidelijk is welk kind op welke school een plaats krijgt. Is uw kind geboren in 2017, 2018 of 2019 en bent u geïnteresseerd in onze school? Dan kunt u in de maand juni bellen of er kinderen afgevallen zijn en of er wellicht een plek vrijgekomen is.

Om uw kind in te schrijven vult u het inschrijfformulier in dat als invulbaar pdf-bestand via onderstaande link te downloaden is:

Inschrijfformulier KWS

U kunt het ingevulde formulier e-mailen naar: info@kws-baarn.nl  Na ontvangst van uw inschrijfformulier sturen wij binnen één week een e-mail met de bevestiging van inschrijving.

Procedure

Voordat uw kind de leeftijd van 4 jaar bereikt heeft wordt u uitgenodigd voor een tweede gesprek op school. Dit gesprek is vooral gericht op de ontwikkeling van uw kind vanaf de geboorte. U krijgt ook informatie over de start op de KWS. Als uw kind een plaats heeft op onze school, gaan we ervan uit dat het niet staat ingeschreven op een andere school.

Voor het aanmelden van uw kind(eren) in een hogere groep maken we een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Naast een gesprek met u, nemen we ook altijd contact op met de huidige school van uw kind. Bij plaatsing volgt een gesprek met de bouwcoördinator en een moment om kennis te maken met de groep.

De acht scholen in Baarn hebben onderling de afspraak dat er niet vanzelfsprekend Baarnse leerlingen van elkaar worden overgenomen op verzoek van de ouders. Wanneer een ouder ontevreden is over de huidige school van het kind, adviseren wij hierover eerst contact op te nemen met de betreffende schooldirecteur.