1

Kennismaken

U bent van harte welkom op één van onze inloop informatieochtenden. Deze zijn van 9.00-11.00 u.  Om een afspraak te maken klikt u op onderstaande link ‘Afspraak maken’ en geeft u aan op welke van de geplande informatieochtenden u graag komt. Of u kunt bellen met 035-5429698

Aanmelden

Om uw kind in te schrijven vult u het inschrijfformulier in dat als invulbaar pdf-bestand via onderstaande link te downloaden is:

Inschrijfformulier KWS

U kunt het ingevulde formulier e-mailen naar: info@kws-baarn.nl  Na ontvangst van uw inschrijfformulier sturen wij binnen één week een e-mail met de bevestiging van inschrijving.

Procedure

Voordat uw kind de leeftijd van 4 jaar bereikt heeft, wordt u uitgenodigd voor een tweede gesprek op school. Dit gesprek is vooral gericht op de ontwikkeling van uw kind vanaf de geboorte. U krijgt ook informatie over de start op de KWS. Als uw kind een plaats heeft op onze school, gaan we ervan uit dat het niet staat ingeschreven op een andere school.

Voor het aanmelden van uw kind(eren) in een hogere groep maken we een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Naast een gesprek met u, nemen we ook altijd contact op met de huidige school van uw kind. Bij plaatsing volgt een gesprek met de bouwcoördinator en een moment om kennis te maken met de groep.

De acht scholen in Baarn hebben onderling de afspraak dat er niet vanzelfsprekend Baarnse leerlingen van elkaar worden overgenomen op verzoek van de ouders. Wanneer een ouder ontevreden is over de huidige school van het kind, adviseren wij hierover eerst contact op te nemen met de betreffende schooldirecteur.