Welkom bij onze groep 0/1

Het SchoolvoorbeeldGroep 0/1, Groep 0/1 welkomsttekst

Hallo allemaal,

 

Wat leuk dat je even een kijkje komt nemen in onze klas! Op dit moment zijn we met 18 kinderen maar er komen steeds wat kinderen bij, gezellig! Op maandag en dinsdag is juf Jonieke bij ons en op woensdag en donderdag is dat juf Gina, samen met onze onderwijsassistent Jaap.

We hebben een gezellige klas met veel hoeken om in te spelen en dingen te ontdekken. We hebben een huishoek die regelmatig wordt veranderd in een hoek die past bij het thema waar we over werken. Zo hebben we net het kleurenwinkeltje geopend in de klas.

In de klas kun je ook lekker verven, boekjes lezen, spelen met de Duplo, een spelletje uit de kast doen en nog veel meer. En natuurlijk is er een bouwhoek!
Ook hebben we een zandtafel die op dit moment gevuld is met rijst! Soms doen we er ook water in.

In de kleutergroepen werken we altijd over een thema. Nu werken we bijvoorbeeld over kleur en vorm. We leren dan spelenderwijs allerlei dingen die met het thema te maken hebben. Zo maken we elke dag wat leuks mee! In de kring doen we graag taal– en rekenspelletjes. Soms leren we ook een cijfer of een letter. Raai, aap en tijger zijn de vriendjes van de klas. Zij helpen ons met het leren van nieuwe dingen en houden erg van grapjes!

Zoals je kunt lezen, hebben we het druk en gezellig op school. Wij vervelen ons geen moment!
Ben je nieuwsgierig geworden, kom dan een keertje kijken. Je bent van harte welkom!

 

Groeten van alle kinderen van groep 1, juf Jonieke en juf Gina