facebook kws    twitter kws    parnassys ouderportaal    mail kws    website kws    login kws    login kws

  • Ons Team
  • Daarom de KWS

Welkom bij de Koningin Wilhelminaschool

 • De Koningin Wilhelminaschool is een warme, kleinschalige basisschool in het hart van Baarn. Wij geven klassikaal les op verschillende niveaus zodat het onderwijs zorgvuldig is afgestemd op de specifieke behoefte van het kind. Wij kennen onze leerlingen, weten wat zij nodig hebben en stimuleren hen daardoor om te groeien.

  De KWS is een Protestants Christelijke school waar iedereen welkom is. Wij vieren de Christelijke feestdagen zoals Kerst en Pasen, maar besteden ook aandacht aan andere religies en levensovertuigingen.

  Wij zien de school als een leefgemeenschap waarin de leerlingen zich veilig, gehoord en gezien voelen. Een plek waar kinderen leren wat het betekent om een democratisch burger te zijn, open te staan voor elkaar en een bijdrage te leveren aan het algemeen belang. Om dit te waarborgen volgen wij het programma van de Vreedzame School.

  Rust en structuur met een vast ritme zijn voorwaarden om goed te kunnen leren. Wij hechten daarom aan een opgeruimde school. De ligging, ons mooie gebouw, het ruime speelplein en de inpandige gymzaal maken de KWS tot een fijne plek om te verblijven.

  Interesse?
  Meld u aan voor een kennismaking via dit contactformulier.

Nieuws:

Voorleeskampioen
Voorleeskampioen Julia is bij de Nationale Voorleeswedstrijd onze voorleeskampioen 2016-2017 geworden. Van harte gefeliciteerd Julia!
Nieuw speelparcours
Nieuw speelparcours De kinderen zijn dol op het nieuwe speelparcours dat sinds kort ons royale schoolplein verrijkt 
Opa's en oma's op school
Opa's en oma's op school In het kader van de Kinderboekenweek bezochten een heleboel opa's en oma's vandaag hun kleinkind(eren) op de KWS.

Voor meer foto’s of video’s klikt u op de link!